Dos detinguts i tres mossos ferits a Tarragona en una nova jornada de protesta

Dos menors d'edat detinguts per desordres públics i desobediència en la cinquena jornada de protestes a Tarragona per l'empresonament de Pablo Hasél. Els moments més tensos s'han viscut un cop les entitats convocants han donat per acabada la manifestació a la Imperial Tarraco. Ha sigut llavors quan algunes persones han llançat ous, pintura i petards contra la subdelegació del Govern espanyol.

A continuació, un grup força nombrós ha pujat fins a l'avinguda Catalunya per acabar davant dels jutjats. Durant el trajecte els manifestants han arrossegat i cremat alguns contenidors, han atacat una sucursal bancaria i, finalment, han llançat pedres contra un grup de mossos antidisturbis, un dels quals ha resultat ferit per un impacte.

moss

Poc després, han arribat diversos furgons de la brigada mòbil i la policia ha acabat dissolent el grup de manifestants que quedaven. Durant aquests moments de càrrega policial, dos mossos més han quedat ferits.

Tot i la tensió de les últimes hores de protesta, la jornada ha començat de forma tranquil·la a la plaça de la Font amb les actuacions musicals del raper Fetitxe13 i la cantautora Akila. Posteriorment, membres del sector cultural tarragoní com Tornavís Teatre o Roba Estesa han pronunciat diversos parlaments i les entitats de l'esquerra independentista convocants han llegit un manifest conjunt.