Menorca - CBT (77-73)

El CBT ha fregat la victòria a la pista d'un dels rivals més forts de la LEB Plata. Els de Berni Álvarez continuen a la zona baixa de la taula però recuperen sensacions i incrementen el rendiment i el ritme físic després de la llarga aturada pel coronavirus. 

Un mal inici amb parcial de 17-9 ha deixat coll amunt el migdia per als blaus, que tot i això han desfet part del desavantatge per afrontar la segona meitat amb les opcions de victòria intactes. Malgrat que el Menorca s'ha allunyat de nou en el tercer període, el CBT no ha deixat de creure-hi i s'ha situat a dos punts mitjançant un triple de David Fernández a manca de 28 segons.

cbt 22 febrer

L'equip fins i tot ha disposat d'una darrera possessió per, com a mínim, igualar l'electrònic, però els locals han recuperat la pilota i sentenciant amb la cistella final.

El màxim anotador del CBT ha sigut Kevin Coronel (19 punts i 4 rebots) en un migdia en què Manu Vázquez no ha pogut competir perquè va fitxar després d'ajornar-se el duel contra el Menorca. Els tarragonins són cuers amb cinc victòries i deu derrotes, i dissabte jugaran un altre cop fora de casa; serà a la pista de l'Albacete, tercer classificat.

Parcials: 17-9, 18-23, 23-13 i 19-28.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2174095