Alpicat - ADT Torreforta (78-56)

Un mal segon període condemna l'ADT Torreforta, que perd contra el penúltim i es queda gairebé sense opcions d'aconseguir la permanència a la Lliga EBA amb cap victòria en vuit partits; en queden només quatre i els de Rafael Padín es troben a tres de distància de les places de salvació: ho haurien de guanyar tot i esperar.

Ha començat bé el conjunt de Ponent però la visita a terres lleidatanes s'ha torçat just abans del descans i amb un 27-9 que ha esvaït bona part de les opcions de triomf. L'absència de Deng Mayot durant la setmana perquè va competir amb la selecció de Sudan del Sud ha passat factura, ja que l'interior no va poder treballar amb els seus companys i va arribar poc abans d'aquesta jornada, amb excés de cansament a les cames pel llarg viatge. Així, l'africà només ha aconseguit dos punts i dos rebots, lluny dels seus registres habituals. Nacho Condés ha assumit els galons amb un rendiment de notable o excel·lent: 20 punts, 8 rebots i 5 assistències amb 29 de valoració.

La fortalesa defensiva de l'Alpicat ha anul·lat Alexei, una de les armes principals dels de Torreforta, amb limitacions per ser regulars durant més de 10 minuts per l'absència dels efectius que van causar baixa de la plantilla a principis de curs.

Guanyar l'Alpicat hauria disparat les opcions de permanència perquè el marge entre tots dos equips seria tan sols d'una victòria. La Lliga EBA continuarà dissabte vinent a Riuclar i amb la visita del CB Valls en el derbi territorial de la jornada. 

Parcials: 16-20, 27-9, 18-16 i 17-11.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2194475