Polèmica amb la Guàrdia Urbana durant la protesta de Pablo Hasél

Polèmica a Tarragona al tercer dia de mobilitzacions en contra de l'empresonament del músic Pablo  Hasel. Aquest succés que veuen a la imatge i que va córrer a les xarxes com la pólvora ha provocat tota mena de comentaris i valoracions. La Guàrdia Urbana defensa que un manifestant va tallar el pas de la patrulla i es va enfilar damunt del vehicle policial que va seguir la seva marxa per evitar ser rodejat pels manifestants. Del mateix parer és l'alcalde de Tarragona que aquest divendres ha  hagut de fer referencia aquests fets al Ple on s’han ensenyat aquestes imatges. Ricomà ha defensat l’actuació de la Guàrdia Urbana.

La resta de grups municipals han donat suport al govern excepte la CUP, que demana que s’investiguin els fets. Esperaven, diuen, una autocrítica i una mirada diferent per part de l’Ajuntament.

DDR contenidors cremats

 La manifestació va començar a les set de la tarda davant l’Estàtua Els Despullats. Més d’un centenar de persones es van concentrar també per donar suport als detinguts a la ciutat durant les protestes de la nit anterior. Un centenar de manifestants van accedir a l’A-7 i alguns d’ells van crear barricades amb contenidors a la zona d’avinguda Catalunya. Un total de 4 van acabar cremats.