Mig centenar de persones exigeixen drets laborals i igualtat social

Els sindicats UGT i CCOO creuen que ara és el moment de reivindicar la necessitat d’augmentar el salari mínim interprofessional i la derogació de les reformes laborals i la llei de pensions de 2013. Asseguren que hi ha molts compromisos sobre la taula que s’han de negociar tant amb el Govern central com la Generalitat. Demanen diàleg social per tirar endavant les propostes.

Exigeixen que el govern faci  inversions directes a sectors agreujats per la pandèmia i reactivi l’economia colpejada per la crisi sanitària.  Amb el lema “Ara Toca” la concentració ha aplegat mig centenar de persones davant de la Subdelegació del Govern. Un toc d’atenció, diuen els sindicats, i recorden que si convé, convocaran una vaga.

ddr sindicats

A l’acte ha intervingut el col·lectiu de netejadores de l’Hospital Joan 23 que exigeixen  que se’ls apliqui el plus de perillositat. També hi han participat treballadors de l’empresa  Idíada que demanen  prevenció i seguretat als llocs de treball i denuncien els ERTOS imposats per part de l’empresa.