Sobreviure sense Brugui

El Nàstic descansa aquest cap de setmana però quan torni a jugar, la setmana que ve, ho farà possiblement sense Brugui, lesionat. Serà el primer cop que els grana competeixen aquest curs sense el seu jugador més determinant.

Cal fugir de la "Bruguidependència" si finalment no pot competir el 28 de febrer a L'Hospitalet i en la represa del Nàstic a la Segona B. L'aturada d'aquest cap de setmana dona aire a la infermeria per recuperar l'atacant, que pateix una lesió als isquiotibials. Els serveis mèdics no han especificat quin és l'abast exacte de l'afectació física però, sobre el paper, sembla difícil que pugui tornar abans de 15 dies, fet que impediria la participació del gironí en el següent compromís de Lliga.

BRUGUI 17 FEBRER

Brugui no s'ha perdut cap dels 15 partits i és el tercer jugador de la plantilla amb més minuts acumulats, només per darrere de Joan Oriol i Àlex Quintanilla. És també el pitxitxi del conjunt tarragoní amb cinc gols, dos contra l'Andorra i un davant L'Hospitalet, el Cornellà i el Barça B.

Els qui també són baixa, de moment, Gonzi, operat del menisc del genoll intern i Fran Carbia, amb molèsties al quàdriceps.

Canvia't al 39 a la TDT