L'ampliació del govern de Tarragona és qüestió de dies

Des d'un dels grups que poden passar a completar l'equip de govern de Tarragona, el de Junts, es mostren totalment oberts a aquesta possibilitat davant de la situació en la qual es troba actualment la ciutat.

La crisi provocada per la pandèmia o la situació en què ha quedat l'urbanisme de la ciutat després de la suspensió del POUM són dos dels principals motius pels quals Junts per Tarragona s'ofereix a entrar a ampliar el govern de la ciutat.

Creuen que ara és hora de prioritzar la ciutat i la seva recuperació per davant d'altres temes polítics. És per això que, tot i que diuen no han rebut cap proposta concreta del govern, es posen a disposició d'aquest per a augmentar els seus actuals nou regidors. Una tasca que el seu portaveu, Dídac Nadal, ja està fent des de l'empresa municipal de mercats, de la que és president des de l'inici del mandat. 

PENDENTS DE LES PROPOSTES DEL GOVERN

Ara cal esperar que el govern concreti quina és l'oferta que fa a Junts i quins possibles càrrecs podrien ocupar els seus membres, i si aquesta proposta s'amplia a la CUP. Les cupaires ja es van mostrar favorables a tornar a estudiar la seva integració al govern, però reclamant una proposta clara de les polítiques a seguir. La marxa de Laia Estrada al Parlament, a més, podria marcar aquestes possibles negociacions.