La casa del rugby

Ara sí, el Club Rugby Tarragona ja té llar. Els voltors entrenen per fi al camp de l'Anella Mediterrània, que encara requereix intervencions importants però que ja garanteix uns mínims per a la pràctica esportiva de l'entitat. Tant la base com el sènior s'exerciten al nou espai amb totes les mesures de seguretat, inclosa la mascareta.

Prop de 150 nois i noies es reparteixen, de dilluns a dissabte, el nou terreny de joc del Club Rugby Tarragona, l'aposta sorgida dels Jocs Mediterranis i aturada durant anys per mancances estructurals. Ara la gespa ja permet l'activitat però posteriorment caldrà substituir-la per una d'artificial. També és necessària la instal·lació de vestidors i d'una petita grada. Però, malgrat els deures pendents, els voltors ja se senten com a casa per reactivar el projecte.

Els protocols de seguretat són estrictes per minimitzar el risc de contagi i inclouen la utilització de mascareta. Un responsable intern de COVID marca les pautes a seguir.

RUGBY 2 17 FEBRER

El sénior també estrena etapa i l'inici de la Divisió d'Honor d'aquí a menys de tres setmanes. Ho farà amb nou entrenador, Fernando López, que ja va dirigir l'equip anteriorment. El fins ara entrenador, Jason Randell, assumirà rols a la base. El torneig comptarà amb 17 equips que es dividiran en quatre grups. Hi haurà sis jornades i el campió de cada grup accedirà a les semifinals.

La temporada començarà a casa i contra el Castelldefels, el 6 de març. El 27 de febrer, la setmana vinent, es durà a terme un amistós contra el Sitges en el primer partit de la història a l'Anella.

Canvia't al 39 a la TDT