CBT - Pardinyes (69-84)

Dura tornada a la LEB Plata després de gairebé un mes d'aturada per casos de coronavirus. La manca de ritme ha passat factura i els de Berni Álvarez no han tingut cap opció de victòria a Riuclar, seu puntual dels blaus perquè el Serrallo exercirà de col·legi electoral aquest diumenge.

El Pardinyes s'ha mostrat infinitament superior i al descans guanyava còmodament per 31 punts de diferència. Més enllà dels jugadors amb poc fons perquè van patir la COVID-19, hi ha altres efectius com Dani Tugores i David Ndiaye també amb problemes físics. Tot plegat ha fet impossible que el CBT tingués opcions reals de plantar cara a un Pardinyes especialment inspirat durant els tres primers períodes i que s'ha deixat anar en el quart i final, aspecte aprofitat pels locals per maquillar el marcador final.

L'home més valuós pel cantó amfitrió ha estat Kevin Coronel amb 21 punts i sis rebots; per la banda lleidatana ha brillat un vell conegut de CBT i CB Valls, un jugador del territori com Oriol Besora que ha marxat cap a casa amb 19 punts.

Un CBT que continua a la part baixa amb cinc victòries i vuit derrotes i que disposa de poc temps per completar una "pretemporada" a correcuita abans de passar per les pistes del Barça B i Menorca, divendres i diumenge, respectivament: parlem de dos dels rivals més forts de la LEB Plata just en el moment més delictat per als tarragonins, que encadenen dues derrotes a la LEB Plata i menys rodatge que la resta de participants.   

Parcials: 18-32, 7-24, 13-10 i 31-10

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2174114