El gran rival

No serà un partit decisiu però sí una prova de foc abans de l'esperada primera fase per ascendir de categoria. El Nàstic juga demà dissabte a Andorra i contra l'altre gran candidat a acabar la lligueta com a campió. Ho farà amb una novetat, la de la tornada del capità Jesús Rueda.

L'Andorra-Nàstic no definirà res vital a mitjà termini però deixarà clar qui és el candidat A per emportar-se el títol de guanyador del subgrup català a la Segona B. Dos punts separen el líder Nàstic de l'Andorra que, això sí, ha jugat un partit menys. Queden sis jornades i els grana han de guanyar per poder dir que només depenen d'ells mateixos per continuar allà dalt.

Les quatre baixes pel brot de COVID es mantenen, tot i que els dos contactes directes enllestiran demà el període de confinament. La tornada de Jesús Rueda alimenta les alternatives de Seligrat, que augura canvis en l'equip titular que va empatar i no va convèncer contra el Prat al Nou Estadi. El nou Andorra d'Éder Sarabia no sap perdre i no ha rebut cap gol les últimes tres jornades

L'Andorra-Nàstic començarà aquest dissabte a les 18 hores amb els tarragonins vuit punts per sobre del primer dels adversaris que quedaria fora de la ronda inicial per pujar.

Foto: Twitter @fcandorra