Nàstic - Prat (1-1)

El Nàstic no ha pogut doblegar el cuer de la Segona B amb qui tan sols ha pogut empatar mitjançant el punt de penal. El líder acaba així una setmana condicionada arran de les baixes pel brot de coronavirus al grup.

Un vell conegut de l'afició grana com Sergio Montero ha avançat els visitants al minut 56 pentinant una centrada provinent del lateral dret. Bonilla ha igualat definitivament al 65'. No ha estat el partit més vistós de la temporada i durant la primera meitat gairebé no ha succeït res, mancat d'arribades perilloses a totes dues àrees.

662x372a 07162519 dsc8416

El duel entre Nàstic i Prat s'ha animat més enllà del descans i no només pels gols, també per polèmica arbitral, ja que l'àrbitre no ha expulsat el visitant Putxi per una entrada per darrere a Brugui. Més enllà del 0-1 Seligrat ha mogut banqueta amb la incorporació de Pol Ballesteros i Joel, uns moviments previst al gol de l'empat local. Posteriorment també han disposat de minuts Fran Carbia i Thomas Amang: l'africà ha tornat així al verd setmanes després de no entrar ni tan sols a les llistes de convocats.

El Nàstic continua com a primer classificat del subgrup amb 27 punts en 14 jornades, però ara l'Andorra depèn d'ell per avançar-lo, amb 22 en 12. Justament els pirinencs rebran la setmana vinent la visita dels grana en un duel que pot definir el futur de la part alta de la taula.