El partit dels afectats

COVID versus COVID. Nàstic i Prat es veuen les cares al Nou Estadi hores després de reprendre l'activitat pels brots de coronavirus a les seves plantilles.

Mentre que el Nàstic arribarà amb quatre absències, dos positius i dos contactes directes, el Prat ho farà amb tres. Ara bé, la salut física dels pota blava és inferior a la dels grana perquè van haver d'ajornar l'últim partit, van descansar dues jornades enrere i van sumar una setmana sencera sense exercitar-se per tornar finalment ahir mateix. El Nàstic, en canvi, tan sols ha perdut una sessió i els tests d'antígens d'aquest matí descarten cap altre cas.

El club no especificarà quins són els jugadors absents per la crisi sanitària de cara a un partit on s'arriba amb el dubte per molèsties de Jesús Rueda i les baixes per lesió de Gonzi i Fran Miranda. L'anada al Sagnier va acabar amb empat a dos, tot i que la situació d'avui és ben diferent.

El Nàstic, líder en solitari amb set punts respecte al primer rival quedaria fora de la primera fase d'ascens; el Prat, cuer i 16 punts per sota: 'rara abis' estadístic.El Nàstic-Prat es disputarà diumenge a les 12 hores. Queden set jornades per concloure la fase inicial de la Segona B.