Carnaval als aparadors i a les escoles

El Carnaval de Tarragona, que es celebrarà entre el 8 i el 16 de febrer, quedarà orfe dels seus actes multitudinaris habituals. Es viurà amb actes de petit format i especialment virtuals, però coincidint amb el seu 40è aniversari, la celebració mirarà enrere i posarà en valor el seu llegat. Ho farà recollint en un documental, que emetrà TAC12 el divendres 12 i dissabte 13 al vespre, testimonis i imatges que han vestit la seva història.

No serà l’única iniciativa que posarà en valor el llegat carnavalesc. El Carnaval també arribarà a les escoles gràcies a una carpeta amb material pedagògic per a nens i nenes de P3 fins a 6è de primària. El Carnestoltorium, amb dibuixos de Pere Grané i redacció d’Eduard Älvarez i Yolanda Vallvé proposa jocs i tallers per conèixer aspectes i personatges del carnaval tarragoní.

Enguany, el carnaval podrà arribar al carrer de la mà dels comerços a través d’un concurs,impulsat per Ajuntament, Via T i Mercats de Tarragona, que buscarà el Comerç més festiu. El carnaval, que estrenarà himne, convocarà també un concurs infantil de disfresses virtual. Els mercats Central i de Torreforta repartiran botifarra d’ou dijous gras mentre la sala Trono reprogramarà divendres i dissabte de carnaval  el cabaret Laberint Striptease. Seran les úniques activitats presencials d’aquesta edició.