L'estrena d'un altre ADT Torreforta

Rafael Padín dirigirà per primer cop l'ADT Torreforta com a substitut de Borja San Miguel. Els de Ponent reben l'Artés amb l'obligació de ser per fi constants. No ha estat una setmana fàcil per a la plantilla, ja que la va començar amb un tècnic i l'acabarà amb un altre arran de l'adéu pactat entre San Miguel i el club. Això sí, els jugadors coneixen Padín, fins ara segon entrenador. Ell no pot aplicar a curt termini cap solució miraculosa que canviï la dinàmica del cuer (0-6), però sí que pot, en qualsevol cas, remoure els fonaments del vestidor esperant una resposta positiva aquest cap de setmana independentment de quin sigui el resultat.

El primer tram de la campanya de tornada de l'ADT Torreforta a l'EBA és un problema continu per la manca de temps a l'hora de planificar la plantilla, per la crisi sanitària i també per la successió de baixes de setmanes enrere. Ara bé, en moments puntuals el grup ha demostrat que pot competir i donar la cara davant qualsevol altre equip. Va succeir en la penúltima jornada a Riuclar davant Olivar. Tot seguit, en canvi, l'ADT Torreforta va reduir prestacions a Castelldefels.

El rival d'aquest dissabte, i potser ara per ara és del de menys, l'Artés, que suma tres victòries i tres derrotes. Els tarragonins competiran encara sense el lesionat Sergi Piñol de cara a un partit que arrencarà a les 19 hores.