Equip suficient per fer front a les baixes

Si hi ha un grup capaç de fer front a l'allau d'absents per la crisi sanitària és el Nàstic. I qui s'adormi no juga perquè hi ha alternatives fiables. L'arribada del lateral dret Guillem Jaime, que ja entrena tot i que no l'hem pogut veure culmina l'aspiració del tècnic Toni Seligrat de disposar d'una 'opció B' de nivell a cadascuna de les posicions

El rànquing de minuts durant les primeres tretze jornades diu que l'únic imprescindible és Joan Oriol, de rendiment excels des que va aterrar a l'estiu i que ha enviat Bonilla cap a posicions avançades. A banda del cambrilenc, només Àlex Quintanilla, Brugui i el mateix Bonilla han format part de més del 75% del temps de joc del Nàstic aquest curs.

e3quip 4 febrer

I ja han participat un total de 25 jugadors: la xifra s'incrementarà possiblement diumenge i amb la incorporació del de Torreforta, Guillem Jaime, de 22 anys i que prové com a cedit del Castelló de la categoria de plata, on va ser fix a finals del 2020 per acumular 11 jornades de futbol.

Presenti o no final feliç el conte, aquest és, de moment, el guió i els actors desitjats. La següent funció, contra el Prat i al Nou Estadi. A banda de la COVID, la setmana va començar ja sense els lesionats Miranda i Gonzi, i amb Jesús Rueda entre cotons.