Castelldefels - ADT Torreforta (77-45)

Sisena derrota en sis partits de l'ADT Torreforta a la Lliga EBA on no ha pogut refermar la bona imatge dels últims partits. Els de Ponent són l'únic equip del seu subgrup sense victòries.

El parcial de 21-5 en el segon quart ha acabat amb les esperances de l'equip d'aconseguir el primer triomf contra un Castelldefels de menys a més aquest curs i que encadena tres resultats positius. Més enllà del descans i amb el marcador clarament favorable, els locals han viscut de les rendes per ampliar i sentenciar el partit.

L'ADT Torreforta ha competit amb les absències de Sergi Piñol i Sergio Rovira, el màxim anotador visitant ha estat Deng Mayot, autor d'11 punts acompanyats de set rebots. Destaquen també els 10 punts d'Alexei Pérez, com a dos únics jugadors que han assolit dobles dígits anotadors. L'únic aspecte positiu del diumenge, però, és el paper d'un jove valor del planter que avui ha aconseguit la seva primera cistella a l'EBA: es tracta del júnior de primer any, Miguel Ángel Pérez.

El següent compromís de l'ADT Torreforta es jugarà dissabte i a casa contra l'Artés (19 hores).

Parcials: 16-16, 21-5, 19-8 i 21-16