Badalona - Nàstic (0-1)

Un gol a les acaballes de Pedro Martín permet que el Nàstic aconsegueixi la primera victòria com a visitant de la temporada i reforci la primera posició de la taula, ja que allunya així el rival que marcava el tall entre accedir o no a la primera fase d'ascens a la Segona Divisió.

Partit fosc, de Segona B i típic de tants camps de gespa artificial a la categoria, però desenllaç de campió. El Nàstic no ha merescut més que el Badalona, fins i tot s'ha incomodat en moments puntuals, especialment en el tram inicial de la represa. Ara bé, la que ha tingut ha acabat a dins mitjançant l'avui suplent Pedro Martín per connectar amb el cap la centrada des del cantó dret d'un altre acabat d'entrar com Joel Lasso (89'). Ha estat el dia del debut de Suárez sota pals, lluny encara del seu millor estat de forma, poc exigit i dubtós en diverses accions dividides: és molt aviat per extreure conclusions del substitut de Gonzi.

El Nàstic conserva la primera posició amb 23 punts en 11 jornades i aconsegueix la primera victòria a domicili des de l'1 de desembre del 2019. La segona podria produir-se diumenge vinent i al camp de l'Olot (12 hores).