Prop de 60 persones participen a la III Trobada Aquàtica per a discapacitats

 

El Club Natació Tàrraco ha ampliat el programa d'aquesta jornada i en aquesta edició els usuaris han pogut escollir entre el waterpolo o la natació sincronitzada amb l'objectiu de potenciar les capacitats físiques i cognitives de persones amb necessitats especials.

Són usuaris de diversos centres ocupacionals per persones amb necessitats especials i han participat en la 3a Trobada Aquàtica Intarraction a les piscines del Club Natació Tàrraco. Aquesta jornada té com a objectiu potenciar les capacitats físiques i cognitives de persones amb alguna mena de discapacitat a través de l'esport aquàtic i d'aquesta manera ajudar en la seva integració a la vida social.

Prop d'una seixantena d'usuaris han participat d'aquesta trobada aquàtica que enguany s'ha centrat en introduir modalitats com el Waterpolo o la natació sincronitzada en el seu programa.

L'Intarraction és una proposta inclosa dins de les Jornades Esportives per a persones amb discapacitat que el Consell Esportiu del Tarragonès organitza cada any.