Denúncies amb cita prèvia

Amb l’arribada del nou any, els Mossos d’Esquadra han posat en funcionament un nou sistema de recollida de denúncies amb cita prèvia. La iniciativa, destinada a casos poc urgents, complementa el sistema habitual i té com a principal objectiu agilitzar els tràmits i els temps d’espera dels usuaris.

Evitar cues al carrer optimitzant el temps dels ciutadans que necessitin interposar una denúncia. Aquest és el principal objectiu del nou sistema d’atenció implantat pels Mossos d’Esquadra per atendre-les, que implementa la cita prèvia. Així, el ciutadà podrà, en linia, escollir la franja horària i la comissaria més propera per realitzar tràmits o interposar una denúncia que no sigui urgent.

El sistema permet demanar hora fins a una setmana vista. Els mossos el defineixen com una eina que permetrà racionalitzar les càrregues de treballs i agilitzar els tràmits a les oficines, en benefici de l’usuari. Recorden però que l’eina només complementa el servei d’atenció habitual, que seguirà atenent com fins ara els casos urgents.

A Tarragona, el nou sistema de recollida de denúncies ja funciona des d’aquest mes de gener a la comissaria de Camp Clar i també a l’Oficina d’atenció Ciutadana que els Mossos tenen just davant de l’hospital Joan XXIII.