CBT - Villarrobledo (62-90)

La segona volta de la LEB Plata comença amb derrota clara del CBT contra el Villarrobledo. El segon quart, amb parcial de 12-31, determinant. Els blaus es queden així amb un balanç de 5-7 quan encara han de completar dos duels pendents de la primera volta contra Benicarló i Navarra, a casa i fora, respectivament.

Ferran Torres segueix treballant a menor ritme per molèsties i Adrià Duch va començar la setmana malalt, detalls que han impedit completar una bona setmana d'entrenaments per al CBT. Un hàndicap a tenir en compte per enfrontar-se al Villarrobledo, reforçat amb l'arribada del nigerià Fadojutimi i dels fins fa uns dies efectiu del Jairis, Shaquillo Fritz.

La principal arma ofensiva del CBT ha estat la de Kevin Coronel, autor de 20 punts: insuficient després d'un pèssim segon període en què s'han difuminat totes les opcions de victòria.

cbt 16 gener

El Villarrobledo ha començat fort i ha viscut de rendes per gaudir d'una visita plàcida a Tarragona amb Guillem Sabatés com a màxim anotador gràcies als seus 22 punts i set triples inclosos. I és que els manxecs, amb major potencial físic, han rebentat la tarda des de la zona exterior, ja que han aconseguit 17 triples de 27 intents pels sis del CBT.

 

Els de Berni Álvarez jugaran dimecres contra el Benicarló, també a Tarragona (20.15 hores), i es desplaçaran dissabte al pavelló del Menorca, un dels equips més perillosos de la Plata i que ja va vèncer còmodament en l'anada.

Parcials: 18-17, 12-31, 17-14 i 15-28.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2174084