L'ADT es queda sense el millor jugador de la Lliga

Devon Dorsey abandona el Riu Clar Arena per motius familiars. El club ja busca un relleu. 24 punts, 16 rebots i 35 de valoració mitjana en 28 partits és el seu balanç a Copa Catalunya.

La primera divisió del bàsquet català perd al seu millor exponent, la fins ara estrella del conjunt de Torreforta. Des de fa unes setmanes Dorsey ja no era a Tarragona en viatjar als Estats Units per fer front a obligacions familiars. I aquest horitzó ha impedit finalment la seva tornada.

De 26 anys i nascut a Wilmington (Delaware) és un pivot d'1,95 metres que va sorprendre positivament els tècnics des del primer dia, l'agost del 2016, i en començar al club a prova.

En els seus quatre cursos a Central Penn College, on va graduar-se en Criminologia, Dorsey va convertir-se en el màxim anotador i rebotejador històric dels Knights de la segona categoria dels College del país 

Sense ell, l'ADT ha deixat de guanyar tot i que l'equip va plantar cara dissabte durant la derrota a Girona que manté els de Torreforta a la part perillosa de la Copa Catalunya.

El conjunt de Jonathan Quina viu la seva segona temporada seguida a la Lliga i preveu incorporar el relleu de Dorsey tan aviat com sigui possible.