MP Group, el miracle del Club Ciclista Campclar

Enmig de la pandèmia i de la desaparició constant de patrocinadors, el ciclisme no s'aturarà pas al barri de Ponent, això sí, amb canvi de nom i de color. Acaba de néixer l'MP Group, amb menys diners però amb més il·lusió que mai. 

Punt final al Team Compak i benvinguda a l'MP Group. Del verd al vermell per respectar els colors d'una marca que acumula prop d'una dècada de suport al Club Ciclista Campclar i que dona un pas endavant per assumir el gruix principal de l'esponsorització. Setmanes enrere, mantenir la plantilla elit sub23 era una utopia, però la insistència de la marca i del director de l'equip, Antonio Pineda, va tenir premi.

CICLISME 13 GENER

MP Group s'ha mogut també a l'hora d'incentivar l'entrada d'altres empreses. El pressupost de 48.000 euros no permet excessos i queda lluny dels també humils 57.000 euros del 2020. Es treballa amb l'Ajuntament per complementar els números, es prega cobrar a la primavera la subvenció municipal i reviscola l'ànim d'una proposta formativa d'alt nivell que encadena 19 campanyes a la Copa d'Espanya, la primera categoria de l'avantsala del ciclisme professional. Nou dels catorze corredors són nouvinguts i, de moment, no hi ha un cap de files definit.

La Copa d'Espanya començarà el 28 de febrer a Don Benito i constarà d'onze proves amb l'entrada d'una a Galícia, incrementant-se així les despeses. El desig, que la COVID no destrossi el calendari tal com va succeir la temporada anterior. Amb més de 300 socis, el Club Ciclista Campclar recupera l'escola de ciclisme i apostarà també per un equip femení.