L'ADT Torreforta, en quadre per les baixes

Cap de setmana en que s'estrenarà el 2021 de l'ADT Torreforta a la Lliga EBA de bàsquet, tot i que ho farà limitat per les absències. Tres jugadors van abandonar l'equip l'any passat mentre que Sergi Piñol i Roger Vaqué tampoc podran jugar dissabte i a casa contra l'Olivar.

El nou any no ha canviat la tendència de l'ADT Torreforta, assetjat per l'infortuni. Javi Cal i Ruben Llanos van fitxar per altres equips, Kadji va ser acomiadat per problemes extraesportius i la torre de la plantilla, Deng Mayot, només ha participat en un dels quatre partits de l'EBA per culpa de dificultats ja resoltes amb el passaport. Piñol no pot entrenar per protocol sanitari tot i donar negatiu en el test de la COVID i Vaqué arrossega molèsties que gairebé el descarten aquest cap de setmana. No és el millor panorama per als de Ponent, que busquen un base i un jugador versàtil que apuntalin el projecte.

Incrementar la qualitat dels entrenaments depèn no només de la capacitat de treball, també de si els contratemps desapareixen perquè l'ADT Torreforta pugui agafar el ritme d'una EBA on, de moment, no suma cap victòria. 

El cos tècnic, mentrestant, ofereix oportunitats al planter i el júnior de primer any, Miguel Ángel Pérez, ja s'exercita amb la primera plantilla tot i tenir només 16 anys. El partit de dissabte contra l'Olivar arrencarà a les 19 hores.