La Sala Trono prepara 10 espectacles per a la primavera

La nova temporada de la sala Trono per aquest any 2021 engega motors aquest febrer. De moment, les restriccions no són un impediment perquè des de la direcció de la sala apostin per tirar endavant la temporada d’aquesta primavera formada per 10 espectacles, alguns d’ells reprogramats després de no poder-se fer aquesta tardor pel confinament municipal.

“Assaig sobre la lucidesa” de la companyia la Danesa serà l’encarregada d’obrir el taló. Un drama polític basat en la novel·la de José Saramago que fa reflexiona sobre la relació humana  i la política. També trobem propostes com  la tragicomèdia "Amy & the orphans", "Snorkel", "Blanca Desvelada", "Vaig venir aquí per estar boig" o "A.K.A", aquest fenomen tan sol·licitat pels joves.

ddr aka

La tragicomèdia “Las doce de allà” tancarà la programació a l’abril. Una obra pensada per fer dins de les cases, però que s’adaptarà a l’escenari.

La Trono vol celebrar l’any amb quatre produccions pròpies en gira i ho farà seguint les mesures sanitàries. En aquest sentit, des de la Sala Trono aposten per la presa de temperatura a tots els assistents i els distribuiran de manera que cada persona tindrà al voltant una butaca de separació. L’aforament màxim serà de 66 espectadors. Les actuacions es faran a l'espai Trono Armanyà