L'últim dia a la parada, després de 47 anys al Mercat Central

És la darrera vegada que Manoli Rodríguez entra al Mercat Central com a titular d'una parada. Després de 47 anys al capdavant de Fruites i Verdures Manoli, es jubila.

Amb l'any nou, aquesta família enceta una nova etapa. Seran els fills de la Manoli, Jordi i Andreu els encarregats d'atendre la clientela. Ells seran la quarta generació de la família al capdavant de la parada, de la qual en són titulars des de 1915. Avui dia aquesta és l'única parada hortofructícola que ven els productes cultivats per ells mateixos. El responsable de treballar la terra ha estat, fins ara, el marit de la Manoli. Diuen que el Mercat Central ha estat i és casa seva. De fet, la nova generació de paradistes afirmen haver crescut, gairebé literalment, entre taronges i enciams.

Després de prop de mig segle treballant al Mercat Central, els comiats, avui, no s'han aturat. Comiats amb clients i, també, amb altres paradistes. Avui no només s'acaba l'any per aquesta paradista amb arrels cordoveses. També acaba una etapa, que continuarà de la mà dels seus fills.