CBT - Menorca (47-72)

Els blaus van aguantar l'embranzida la meitat del partit però les baixes de Michael Balkovic, Mihaljo Zvovar, Adrià Duch i David Mesa són insalvables, sobretot davant d'un clàssic de lligues superiors com el Menorca. Tarda dura dels de Berni Álvarez, que va seguir el partit des de la grada per sanció.

El percentatge de tir del CBT va ser del 25%, fruit de la bona tasca defensiva rival però també de la desesperació dels locals, que no poden treballar còmodament entre setmana per culpa de les absències. 4 jugadors del planter i encara en formació van tenir minuts i un d'ells, Joan Guixens, va repetir titularitat. Però el tercer període va trencar definitivament un CBT-Menorca que serà recordat per jugar-se en diumenge i a les 15 hores per la celebració prèvia de la Mitja Marató i per incompatibilitats horàries amb el vol de tornada dels balears. L’únic detall postiu va ser el debut de l’escorta britànic Henry Wilkins, que va aconseguir 8 punts. 

Per primera vegada els de Berni Álvarez acumulen una ratxa de 3 derrotes per caure a la novena plaça de la Lliga EBA. Diumenge, derbi a Tortosa davant el Cantaires.

?La situació del @CBTarragona2018 és dramàtica per culpa de les baixes.  Derrota contundent contra el Menorca... i @b5alvarez a la grada per  sanció. #LligaEBA http://www.tac12.tv/tarragona/arxiu-tarragona/item/1586-cbt-menorca-47-72