David Ndiaye podria perdre's la resta del 2020

El CBT ha de jugar dos partits més abans de l'aturada nadalenca. Els blaus reben dissabte el Benicarló mentre que el 22 de desembre es desplaçaran a Navarra, probablement sense David Ndiaye. 

El CBT respon com a nouvingut de la Plata amb 4 victòries i 5 derrotes després d'imposar-se a la pista del Gran Canària i contra una de les plantilles amb més talent de la categoria. És el primer cop que els de Berni Álvarez enllacen dos triomfs i coincideix amb la recuperació de tots els efectius del grup. Ara bé, els problemes al genoll de David Ndiaye podrien provocar que el pivot senegalès, a l'espera de proves mèdiques, no jugui cap dels dos compromisos finals del 2020. En qualsevol cas, l'adaptació del CBT a la lliga és satisfactòria.

El Benicarló és, sobre el paper, un dels rivals directes del CBT per la permanència i passarà pel Serrallo amb una victòria i un partit menys que els tarragonins, que aspiren a començar el 2021 amb un balanç de 5 a 4 a la classificació. Per aconseguir-ho caldrà encadenar dos resultats positius més.

El CBT-Benicarló es jugarà dissabte a les 19 hores en una LEB Plata on la majoria de participants arrosseguen partits ajornats.