El PSC de Tarragona reclama més inversió en serveis socials i millors protocols

El PSC de Tarragona ha donat a conèixer aquest dilluns al matí dues mocions que presentaran al ple municipal d'aquest divendres. Una d'elles per reclamar a la Generalitat la inversió necessària per complir el nou PLASEQTA i l'altra en matèria de serveis socials.

El grup municipal del PSC considera que després del despreniment del sostre d'un habitatge a Bonavista els protocols de suport a les famílies afectades no van funcionar. Per això, volen que es revisin, però alhora que s'afegeixi un suport psicològic i que hi hagi més formació per als tècnics que assisteixen les persones afectades.

Els socialistes també posen l'ull en l'Institut de Serveis Socials de Torreforta que, diuen, sovint està saturat i els usuaris tenen dificultats per ser atesos. Insten el govern local a augmentar la partida econòmica que es destina a les entitats del Tercer Sector i als serveis socials.

Un dels punts de la moció demana, finalment, incrementar el parc d'habitatges per situacions d'emergència. La portaveu socialista, Sandra Ramos, ha explicat que, segons ha pogut saber, la partida als pressupostos del 2020 no augmentarà i li sembla indispensable que creixi la despesa tenint en compte el context de crisi derivat de la pandèmia.