Nàstic - Llagostera (3-0)

Bon joc i triomf convincent del Nàstic que tanca el 2020 com a local amb golejada contra el Llagostera per continuar en places d'accés a la primera fase d'ascens de categoria. 

Gonzi sota pals ha estat la principal cara nova del Nàstic, on Pol Domingo, Trilles i Bonilla han ocupat els llocs d'Albarrán, Quintanilla i Fullana respecte a l'empat contra el Lleida Esportiu. Els de Toni Seligrat han dominat de principi a final tot i que el partit no s'ha acabat d'obrir fins a la segona meitat i amb l'expulsió de Monreal. El jugador del Llagostera cau dins l'àrea grana i reclama penal, Bonilla recrimina la seva actitud i el mateix Monreal l'agredeix (48'). Amb un home més en Nàstic ha tingut encara més facilitats per generar futbol i Oliva ha aconseguit l'1 a 0 després d'una centrada des del cantó esquerre de Bonilla (50').

nasss 13

Ballesteros i Fullana, dos dels relleus provinents de la banqueta, han enllestit la victòria amb el temps pràcticament exhaurit i deixant els tarragonins segons a la classificació amb 15 punts en vuit jornades, a un de l'Hospitalet, que ha completat un partit més. El 2020 grana es tancarà la setmana vinent al camp de l'Espanyol B.