L'equip més efectiu de la Lliga posa a prova la solidesa del Nàstic

El Nàstic rep diumenge la defensa més solvent de tota la Segona B, la d'un Llagostera en estat de gràcia i a dos punts de distància dels tarragonins. Gonzi podria ocupar els pals en substitució de Wilfred.

Últim compromís del Nàstic com a local aquest 2020 i penúltim previ a l'aturada nadalenca. Segon i en zona d'accés a la primera fase d'ascens, Toni Seligrat conserva el positivisme de la setmana anterior tot i l'empat amarg del dia del Lleida. No aclareix, però, si l'errada de Wilfred provocarà un canvi a la porteria ara per ara gens descartable i a favor de Gonzi.

El Llagostera està en ratxa perquè ve de desfer-se del filial del Barça i de proclamar-se guanyador de la Copa Federació, competició on va eliminar anteriorment al Nàstic. Va ser l'últim precedent entre tots dos equips, aquesta mateixa temporada i en un context completament diferent de l'actual pel que fa als grana, molt més regulars ara. Els gironins són el segon pitjor atac amb quatre gols i la millor defensa, amb dos en contra en set jornades. 

Una vegada més Albarrán s'absentarà per sanció mentre que Jesús Rueda i Trilles són encara dubte per lesió. El Nàstic-Llagostera començarà diumenge a les 12 hores. 

Fotografia: Twitter @UELlagostera​​​​​​​