De menys a més

El Volei SPiSP tancarà aquest dissabte la primera volta de la temporada a la Superlliga 2, i ho farà de menys a més després d'encadenar quatre victòries tot i les importants absències a la plantilla.

Gairebé són ja tan efectius com sempre. El Volei SPiSP arribarà a l'equador de la temporada aquest cap de setmana i contra el Mundet, un dels veterans de la Superlliga 2. Els cooperativistes han deixat enrere els resultats negatius del primer tram i provocats especialment per les absències d'Isaac Valiño i Diego Roldán, dues baixes en la mateixa posició que deixaven i deixen coix l'equip en la recepció.

volei spi sp 2

I és que, curiosament, la reacció s'ha produït malgrat competir encara sense dos dels seus jugadors més importants. L'adaptació del jove grup a les necessitats ha estat sorprenent i la via per superar el Xàtiva, el Cèvol Torredembarra, el Muro i el Mediterrani.

Un Volei SPiSP que no perd des del 30 d'octubre i que ocupa la quarta plaça, a tan sols un punt de la zona de 'playoff' d'ascens a Superlliga. Mentre que Roldán no té data segura de tornada per obligacions extraesportives arran de la pandèmia, Isaac Valiño pateix molèsties al braç que requereixen proves mèdiques complementàries.

El Mundet s'ha reforçat bé enguany però ha rendit molt per sota de l'esperat: és penúltim a sis punts dels tarragonins. El Mundet-Volei SPiSP es jugarà dissabte a les 16 hores.