Lleida Esportiu - Nàstic (2-2)

S'escapen dos punts del Camp d'Esports amb polèmica arbitral a les acaballes i en un partit en què el Nàstic guanyava per 0-2 al minut 87. L'errada de Wilfred i el penal dubtós han impedit el tercer triomf consecutiu grana.

Esgarrapar un punt del camp del Lleida Esportiu pot semblar un bon botí però tal com s'ha desenvolupat el partit, no. Ni tan sols les dues dianes de Joan Oriol han servit per endur-se els tres punts del terreny de joc d'un dels grans favorits per pujar a Segona. 

Carlos Albarrán, expulsat una vegada més, ha estat una de les novetats de l'onze inicial tornant al lateral dret. Sense Rueda i Trilles, Pol Domingo ha format parella de centrals amb Quintanilla, mentre que Bonilla no ha tingut lloc en l'onze d'arrencada; tampoc Gerard Oliva, substituït per Pedro Martín.

El domini grana durant tota la primer part ha estat evident tot i generar poques ocasions de gol. Curiosament, però, la més clara l'ha protagonitzat el Lleida Esportiu i mitjançant Diana, que ha estavellat un cop de cap al travesser.

Més enllà del descans Joan Oriol ha desfet l'empat amb un golàs des de 30 metres de distància (52'). Des d'aleshores i amb l'entrada d'homes de refresc el Nàstic ha generat major perill a la porteria de Víctor. I, una vegada més, Joan Oriol ha aparegut des del darrere aprofitant l'assistència de Pol Ballesteros que trenca la línia defensiva local i habilita la diagonal del lateral esquerre cambrilenc, autor del 0-2 (81'). El partit semblava acabat, o ho podia semblar pel resultat i per mèrits.

Joanet ha retallat distàncies al minut 87 en una errada de la defensa del Nàstic, especialment del porter Wilfred. Tot seguit, al 90', Albarrán ha marxat amb dues grogues en la tercera expulsió de la temporada, i el col·legiat ha vist penal en una rigorosa caiguda de Bagayoko dins l'àrea tarragonina i que ha suposat l'empat definitiu, obra de Raúl (93')

El Nàstic segueix al capdavant de la classificació de la Segona B amb 12 punts, un més que el Cornellà, i diumenge rebrà el Llagostera.