CBT - Cornellà (87-64)

TAC12 ha narrat la primera victòria com a local del CBT a la LEB Plata i contra un rival directe com el Cornellà. La sòlida defensa i la millora ofensiva aporta tranquil·litat als de Berni Álvarez amb 3 triomfs i 5 derrotes.

Ferran Torres, autor de 12 punts i 13 rebots, ha sigut l'home amb millor valoració del partit tot i que aquest cop l'arsenal ofensiu s'ha diversificat entre molts altres noms: Kevin Coronel (23 punts i 7 rebots), David Fernández (13 punts i 5 assistències) i Dani Tugores (11 punts, 6 rebots i 5 assistències). Especialment encoratjador és el nivell mostrat pel capità Fernández, que progressivament s'acosta al seu nivell habitual després d'iniciar la campanya lesionat.

Els del Serrallo han dominat el rebot de manera acaparadora amb 43 captures per 26 del rival i també han incrementat prestacions des de fora, on més estava costant les últimes setmanes. Curiosament, però, cap dels tiradors nats ha brillat tant com Kevin Coronel, autor de 5 triples malgrat sumar darrerament menys sessions de treball amb l'equip, ja que la setmana passada va concentrar-se amb la seva selecció. Dos triples de l'africà i un de David Fernández han suposat l'embranzida del CBT més enllà del descans i davant un Cornellà que no ha pogut mantenir el ritme. 

20201205 191730

Jordi Barberà ha disposat de prop de 12 minuts de nivell per nodrir de bon bàsquet la rotació blava i oblidar els problemes a l'espatlla de les últimes jornades. El còmode resultat a les acaballes ha permès que Berni oferís a Kristian Mendes, de 18 anys, els seus primers segons amb la primera plantilla.

Un CBT que diumenge jugarà a la pista del Gran Canària (12.30 hores), que tan sols ha patit una ensopegada en cinc jornades. 

Parcials: 15-14, 18-19, 26-18 i 28-13.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2174043