Volei SPiSP - Mediterrani (3-2)

El líder de la Superlliga 2 ha sucumbit a Tarragona i davant un Volei SPiSP que suma quatre victòries seguides i que creix setmana rere setmana tot i les importants absències de Diego Roldán i Isaac Valiño. Les alternances han estat constants, amb inici de domini local però amb reacció visitant i 1-2 en sets. Finalment l'equilibri s'ha desfet en el desempat favorable als de Vlado Stevovski.

És ja tot un clàssic de la categoria qualsevol partit entre el Volei SPiSP i el Mediterrani de Castelló, dos dels conjunts més regulars dels últims anys, i avui cap d'ells ha defraudat. Elio Carrodeguas ha estat imparable per al rival amb 34 punts i com a màxim anotador del duel. Després d'un primer set de domini tarragoní, el segon set ha fet mal als cooperativistes, que han caigut per dos punts tot i anar per davant durant bona estona; així, hem passat del 16-12 al 23-25. Els primers compassos del tercer set han tingut color blau cel però, a poc a poc, el jove grup del Volei SPiSP ha girat la truita per guanyar també per la mínima. 

El primer classificat de la categoria ha allargat encara més la tarda emportant-se clarament el quart set. Però el cinquè i definitiu no s'ha escapat pas del poliesportiu municipal de Sant Pere i Sant Pau i gràcies, especialment, a l'inici de 4-0 amb quatre punts del mateix Elio Carrodeguas.

El Volei SPiSP s'acosta a la part capdavantera amb 12 punts en set jornades i dissabte vinent viatjarà al pavelló del Mundet (16 hores).

Sets: 25-18, 23-25, 25-23, 20-25 i 15-11.