La Lliga EBA 'comença' l'any vinent

Si tot va bé, l'ADT Torreforta disputarà el primer partit com a local a l'EBA el 12 de desembre i en l'última jornada del 2020. Les aturades constants minimitzaran la rellevància de la classificació fins més enllà del gener.

Difícil aplegar més entrebancs en el camí d'un ADT Torreforta que just completa ara les primeres passes a la Lliga EBA. Des de la pretemporada exprés per l'arribada tardana de les cares noves a l'ajornament d'un partit per casos de COVID al rival; les finestres de descans tampoc ajuden a l'hora d'afegir ritme competitiu a les cames dels jugadors.

adt 2

Amb dues jornades i dues derrotes, totes dues a domicili, i a l'espera de trobar un racó per al duel a casa davant l'Alpicat, l'únic enfrontament amb data a curt termini és el de la setmana vinent a Riuclar on, ara sí, s'experimentarà el desitjat retrobament del pavelló tarragoní amb la categoria. Que encara no s'hagi produït cap victòria té una importància relativa.

La derrota al Joana Ballart va servir de lliçó perquè apunta el cos tècnic que aspectes ben treballats entre setmana no van executar-se correctament a la pista. És part del procés d'aprenentatge d'un grup en formació i que ja ha mostrat símptomes de ser capaç d'adaptar-se al projecte i a una temporada tan impredictible com l'actual.

L'ADT Torreforta - Igualada del cap de setmana vinent creuarà els de Borja San Miguel amb un altre dels grans favorits per accedir a la fase final d'ascens a la LEB Plata.