El Llorca és el pitjor visitant de tota la Segona Divisió



L'estadística juga a favor d'un Nàstic que manté el dubte de Manu Barreiro, que avui tampoc ha entrenat amb la resta per molèsties a l'esquena. El Llorca no ha guanyat encara a domicili on només ha sumat 1 punt.

Nascut l'any 2003, l'anteriorment conegut com "La Hoya Lorca" va ocupar el lloc de l'històric Lorca Deportiva, al seu dia també relleu del desaparegut Lorca Atlético, rival directe del Nàstic l'any de l'ascens a la Primera Divisió. Després d'encadenar ascensos des de la regional, va passar tres anys a la Segona B per, l'estiu passat, pujar per primera vegada a Segona. L'entrenador és Curro Torres, exfutbolista grana i un clàssic de les travesses del Nou Estadi per ocupar la banqueta en època de canvis. Va arribar a l'Artés Carrasco fa pocs mesos per substituir David Vidal, l'heroi de l'ascens.

Davant del Nàstic hi haurà un rival ferit i desorientat fora de casa on encara no coneix la victòria amb un sol punt, el sumat fa pocs dies a Alcorcon. Si Rodri i els seus fan la feina, allunyaran els murcians a 8 punts. En canvi, si el Llorca desperta, s'acostarà a tan sols 2.. El bròquil de Llorca passarà per Tarragona dissabte a les 18 hores.