Primer pas de l'Illa Corsini: es remodelarà el carrer Canyelles

L’Ajuntament de Tarragona ha previst la remodelació íntegra del carrer Canyelles de la ciutat que uneix la Rambla Nova amb la Plaça Corsini. La novetat més destacada és que passarà a ser 100% pels vianants. Es retiraran tots els aparcaments. Els cotxes que vulguin accedir al pàrquing del Mercat ho hauran de fer pel carrer Fortuny que canviarà el seu sentit de circulació i després per Governador González.

Aquest és el primer pas perquè l’Illa Corsini sigui una realitat. El projecte vol convertir en un gran espais per als vianants els carrers adjacents de la plaça Corsini. Aquesta actuació també permetrà canviar l’arbrat d’aquest indret perquè doni més protagonisme a les façanes dels edificis modernistes de la zona. Es vol que sigui un revulsiu en diversos aspectes com el comercial.

Les obres tindran una durada de quatre mesos, el consistori les durà a terme l’any que ve amb una inversió de 550.000 euros. Amb paral·lel els tècnics municipals ja treballen amb altres projectes vinculats a l’Illa Corsini que s’aniran executant al llarg del mandat.