El millor Volei SPiSP del curs

Primer partit en dues setmanes del Volei SPiSP a la Superlliga 2 i després de la victòria en el derbi contra el Cèvol Torredembarra. Els de Vlado Stevovski són quarts i a dos punts de les places d'accés a la fase d'ascens.

Els dos triomfs consecutius van ratificar la millora d'un equip que pateix encara les absències de Diego Roldan i Isaac Valiño. El descans dictat pel calendari en la jornada anterior, però, no va ajudar perquè va suposar el fre competitiu en el primer moment dolç del conjunt cooperativista aquesta temporada.

El grup va deixar enrere els dubtes del primer tram de campionat i va demostrar ofici tot i els problemes a l'hora de cobrir les vacants existents, especialment en la recepció.

La plantilla jugarà dissabte (16 hores) a la pista del Muro, de les Illes Balears, cuer amb només un punt en quatre partits i que no sap què és guanyar encara a Superlliga 2. La classificació pot ser una arma de doble fil.

Per la seva banda, el Cèvol Torredembarra descansarà per segon cap de setmana seguit i preveu tornar a la feina la setmana vinent després de patir un parell de casos de COVID.