Nàstic - Andorra (4-2)

Èpica remuntada del Nàstic, que perdia 0-2 en inferioritat numèrica per l'expulsió d'Albarrán i que ha acabat sumant un triomf providencial just abans del descans del cap de setmana vinent.

Apoteòsic final de partit per als de Toni Seligrat, que sumen vuit punts en cinc jornades i també el primer triomf com a locals de la temporada. Perdre avui contra l'Andorra hauria elevat al màxim nivell les alarmes al voltant del projecte, també reduït considerablement les opcions d'acabar la primera fase en una de les tres places d'accés a la primera ronda d'ascens de categoria.

Wilfred ha estat la principal cara nova de l'onze del Nàstic, ja recuperat i en substitució de Gonzi sota pals. Jesús Rueda ha substituït el sancionat Trilles i Albarrán ha tornat al lateral després de complir un partit fora per l'anterior expulsió en Lliga. La titularitat de Fran Miranda i Thomas Amang ha deixat fora de l'onze inicial Ribelles i Ballesteros, autor del gol la jornada anterior al Prat. Un duel amb domini local durant els primers 25 minuts tot i que, paradoxalment, el primer gol de l'Andorra s'ha produít quan millors sensacions oferia el Nàstic. Així, Carlos Martínez ha tret profit d'un contraatac del conjunt dels pirinencs per possibilitat un 0-1 amb el qual s'ha arribat al descans.

nastic 15 novembre

La segona part ha arrencat de la pitjor manera per frenar en sec la insistència tarragonina; Wilfred refusa malament la pilota, que acaba a peus de Bové i que marca el 0-2 al 48'. La incertesa s'ha apoderat del Nàstic, reflectida també amb desajustos defensius per les urgències per capgirar el marcador coll amunt. I, pitjor impossible perquè Albarrán ha vist la vermella directa al minut 69' per una forta entrada: amb deu homes i dos gols per sota.
Toni Seligrat ha mogut la banqueta per donar entrada a Carbia i Tienza; Lasso ha estat el primer home de refresc poc abans de l'expulsió grana. Fruit o no dels canvis, els fonaments de la remuntada han sorgit dels peus de Gerard Oliva al minut 73 protagonitzant l'1-2 gràcies a una notable vaselina per damunt del porter de l'Andorra. Poc després, al 78', Brugui ha provocat el deliri amb l'empat provisional mitjançant una espectacular mitja tisora.

brugui

No s'ha conformat el Nàstic tot i l'entrada al camp de Pol Domingo pel davanter Oliva; d'aquesta manera, Quintanilla ha culminat la remuntada al minut 90 i rematant una pilota morta dins l'àrea visitant. La cirereta a un migdia històric ha estat mèrit, un cop més, de Brugui, amb el 4-2 definitiu (94'), ara de contraatac.

El Nàstic descansarà fins al diumenge 29 de novembre quan jugarà un altre cop al Nou Estadi contra l'Hospitalet.