Volei SPiSP - Cèvol Torredembarra (3-1)

L'hem narrat en directe i ja el podem recuperar aquí. El Volei SPiSP s'ha desfet del Cèvol Torredembarra en el primer derbi de la història a la  Superlliga 2. Un partit emocionant, amb alternances i amb moments decisius que han decantat la balança a favor dels de Vlado Stevovski i en detriment dels de Carlos Mora i Iñaki Bescós.

La lesió de David Sanllehí durant el tercer set ha reduït les rotacions del conjunt torrenc que, tot i això, s'ha emportat el parcial. Una reacció meritòria després del traumàtic segon set per als visitants, que han vist com el Volei SPiSP capgirava l'electrònic per endur-se'l gràcies a un ajustat 26-24.

Elio Carrodeguas i Carlos Mora han estat els màxims anotadors dels dos conjunts amb 23 i 17 punts, respectivament. Destaquen també els 16 del veterà integrant del Cèvol Noé de Mena. I, més enllà del primer set de clar domini local, el derbi no ha decebut ningú amb moments de tensió, igualtat i punts de qualitat i alt nivell esportiu.

Un triomf del Volei SPiSP que el situa amb vuit punts i tres per damunt del Cèvol. Mentre que els tarragonins descansaran la setmana vinent els de Torredembarra rebran diumenge el Benidorm

Sets: 25-17, 26-24, 17-25 i 25-21.