El bàsquet estatal torna a Riuclar gairebé una dècada després

L'ADT Torreforta s'estrenarà com a local a la Lliga EBA aquest dissabte i contra l'Alpicat. L'últim cop que va acollir un partit d'àmbit espanyol va ser l'any 2011 amb la fase d'ascens a la LEB Or.

Tot preparat per a la segona jornada de l'ADT Torreforta a la remodelada Lliga EBA i sense cap inconvenient a la infermeria després de la derrota inaugural a la pista de l'Artés. Va ser el primer tast competitiu del projecte encapçalat per Borja San Miguel, sabedor que l'adaptació òptima de la plantilla arribarà amb l'acumulació de minuts a pista.

No serà el primer cop que Alpicat i ADT Torreforta es veuen les cares aquesta tardor; ja va succeir durant la Lliga Catalana i quan els fitxatges dels de Ponent tot just aterraven a l'entitat amb victòria lleidatana per sis punts.

adt 11 novembre 2

A porta tancada, el retrobament de l'ADT Torreforta amb les lligues d'àmbit estatal no s'acompanyarà de l'escalf de l'afició però és just aquí on s'han de construir els fonaments  d'una bona temporada esportiva.

L'ADT Torreforta-Alpicat començarà dissabte a les 18 hores amb connexions puntuals a TAC12 dins el programa 'Bàsquet en Joc'.