Adaptar-se al Prat

La versió més camaleònica per ser efectius a un dels terrenys més incòmodes de tota la Segona B. El Nàstic de Toni Seligrat viatjarà diumenge al camp del Prat amb el desig d'encadenar dues victòries per primer cop des del passat mes de desembre.

La filosofia de joc del Nàstic s'adaptarà a la gespa artificial del Prat, a les dimensions del Municipal del Sagnier i a la tipologia d'un rival sempre incòmode que ha començat igual que els grana: un triomf, un empat i una derrota. A les seves files hi ha els antics futbolistes del Nàstic Sergio Montero i el vallenc Roger Figueras. La imatge de la victòria contra l'Olot va fregar l'excel·lent però sap l'entrenador que moure's al Nou Estadi no té res a veure a fer-ho als típics camps de la Segona B.

OKOKNAS

El central Trilles arribarà a temps i el porter Wilfred té opcions de fer-ho. La resta, sobre el paper, estaran disponibles per a la quarta jornada de Lliga. Encadenar dues victòries i fer-ho sovint és obligatori per a qualsevol equip que pretengui ser intocable a la part alta d'una primera fase de només 20 partits; i en queden 17. El Prat-Nàstic començarà diumenge a les 12 del migdia.