La COVID incrementa la demanda d'àpats a domicili a Tarragona

El Pep és un dels repartidors del servei d'àpats a domicili de l'Ajuntament de Tarragona. Com cada dijous visita l'Eduardo, que no pot sortir a comprar perquè porta confinat des del març. És un dels molts casos que rep ajuda de l'Institut Municipal de Serveis Socials tarragoní, que està desbordat a causa de la pandèmia.

Els serveis socials han ampliat l'abast dels àpats a domicili per respondre a l'emergència de la segona onada de la Covid. És per això que s'ha passat de 88 usuaris al mes de febrer als 128 d'ara. La previsió de l'Ajuntament és que la xifra encara pugui augmentar durant els mesos vinents.

La major part dels beneficiaris són persones grans que viuen soles o bé menors de 65 anys amb dependència o discapacitat. El Pep, al ser l'únic repartidor del programa Àpats a Domicili, s'encarrega de fer arribar el menjar a tots els usuaris de la ciutat de Tarragona.

s

Àpats a Domicili ofereix diferents dietes adaptades a les necessitats per tal de garantir l'adequació del menú. D'aquesta manera, busca millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables en una tessitura d'emergència social sense precedents.

Canvia't al 39 a la TDT