CBT - Menorca (49-83)

Ho hem explicat en directe a TAC12 i ja el podem recuperar íntegrament aquí. El partit de debut del CBT al Serrallo ha acabat amb derrota clara davant el màxim favorit de la LEB Plata i sense públic a la grada per la pandèmia.

El CBT era conscient que obrir el periple de Plata a Tarragona contra el Menorca era un obstacle dels més severs de tota la campanya i això ha quedat clar des del primer instant del partit. El 0-5 d'inici ha tingut resposta però, tot seguit, un nou parcial de 0-7 ha marcat distàncies insalvables fins al final. L'absència del base David Fernández i del pivot David Ndiaye, a l'espera de rebre el visat, són lloses excessivament pesades quan davant hi ha un rival que acumula molts minuts d'experiència a categories superiors i amb jugadors de qualitat contrastada. La lesió de Ferran Torres durant la primera part ha acabat d'esgarrar les poques opcions d'un CBT més tou que inspirat.

btcbt

La fortalesa en el rebot i l'extraordinari estat de gràcia del Menorca des de la línia de triple ha impossibilitat que el CBT disposés d'oportunitats de lluitar pel triomf. Els insulars han marxat cap a casa amb un 52% des de la zona exterior, 14 de 26. No menys precisos en els tirs interiors, Drew Guebert, Alberto Corbacho i Menno Dijkstra han encapçalat el vendaval ofensiu amb 16 punts cadascun. Pel cantó local Adrià Duch i Jaume Zanca han suportat estoicament les extenses prestacions del rival amb 13 i 11 punts, respectivament.

El CBT-Menorca s'ha desenvolupat sense públic a la grada per decisió del consistori arran de la crisi sanitària. El següent compromís dels de Berni Álvarez els portarà a la pista del Prat dissabte vinent (18.05 hores), un duel que es podrà seguir en directe a TAC12 amb connexions puntuals a Valls per viure també el debut dels d'Oriol Pozo a la Lliga EBA davant el Martorell. 

Parcials: 14-28, 14-21, 12-20 i 9-14.