Eusebi Campdepadrós deixa ERC i encapçalarà la candidatura de Puigdemont a Tarragona

Sorpresa del PDeCAT a la candidatura de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona. L’encapçalarà n militant d’Esquerra i exmembre de l’aparell del partit al Camp de Tarragona, l’advocat Eusebi Campdepadrós, segons ha pogut confirmar TAC12. Vinculat ara a l’Assemblea Nacional Catalana, ha estat candidat d’Esquerra a les eleccions europees el 2014, secretari de formació dels republicans al Camp de Tarragona i membre de l’executiva local, entre d’altres.

De fet, s'havia prensentat com a candidat del Tarragonès per entrar a la llista d'Esquerra per aquestes eleccions, però finalment l'escollida va ser Raquel Sans. Ara figurarà a la llista de Junts per Catalunya com a independent. Vinculat al món dels castells, va ser president de la coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

La candidatura comptarà, com a número 2, amb la fins ara directora de l'Associació Empresarial Química de Tarragona, Teresa Pallarès, que justament deixa el càrrec a finals d'aquest any. Pallarès va ser subdelegada del Govern espanyol socialista a Tarragona.

Per contra, la quota de partit l'ocuparà Albert Batet. L'alcalde de Valls i fins ara diputat de Junts pel Sí, serà el número 3 de la candidatura, el lloc que s'ha reservat el PDeCAT per completar la capçalera de la llista de Carles Puigdemont a la circumscripció de Tarragona. Batet ja va ser el màxim representant de la llavors Convergència ocupant precisament, el tercer lloc.