Torna el Tarraco a Taula per confrontar cuina antiga i contemporània

La pandèmia va obligar a suspendre el festival gastronòmic Tarraco a Taula i a reprogramar-lo per tal que coincidís amb el Tarraco Viva. Aquest ajornament va suposar una oportunitat perquè els set restaurants participants disposessin de més temps per preparar les propostes d'aquest 23è Tàrraco a Taula. És per això que s'espera que aquesta edició sigui especialment innovadora.

Els restaurants participants són El Cortijo, el Lola Bistró, l'Ares Restaurant, el Cócula, El Llagut, La Xarxa i la Merceria 34. Els cinc últims oferiran un menú complet per 29 € amb propostes gastronòmiques basades en el recull De Re Coquinaria del cuiner romà Apici. Per la seva banda, El Cortijo i el Lola Bistró serviran platets i racions entre 5 i 8 €.

sitgetana

L'organització del Tarraco a Taula ha volgut subratllar el valor d'aquest festival únic que, més que reproduir la cuina romana, la reinterpreta i l'adapta als nous temps. Com a novetat, aquest any les jornades comptaran amb una beguda feta a mida per la cervesera artesana Suburbia. Es tracta de la Sitgetana, una cervesa tipus pils amb ingredients del territori i que costarà 3 euros amb 50. Per provar-la, teniu temps fins al 18 d'octubre.