Nàstic - Espanyol B (2-2)

L'hem narrat en directe a TAC12 i ja el podem recuperar íntegrament aquí. Partit vistós dels de Toni Seligrat amb debut de Francesc Fullana i amb capacitat de reacció després que els visitants capgiressin el marcador.

Més ritme, més ocasions i més gols que durant l'empat contra l'Atlètic Llevant. L'atrevit Espanyol B ha fet esforçar un Nàstic amb múltiples cares, mereixedor de l'1 a 0 favorable al descans i que s'ha vist per darrere en el marcador amb els gols de Jutglà al 47' i el 60'. Poc abans, durant la primera part, els grana s'han avançat gràcies a un gol en pròpia porta de Roman (25') que ha desviat una centrada des de la banda dreta.

Amb set canvis respecte a l'onze inicial de dimecres Toni Seligrat ha confiat en Francesc Fullana tot i que només ha entrenat un cop, divendres, amb els seus nous companys. I ha deixat detalls de qualitat, just el que pretén aconseguir el Nàstic gràcies a la seva incorporació. Un dels suplents, Joel Lasso, ha igualat l'amistós al minut 68, i és que els homes de refresc, entre ells Pol Prats i Pol Domingo, que obliden així les lesions del curs passat, han deixat bons minuts de futbol sobre la gespa d'un Nou Estadi tancat encara al públic.

nas 2

El partit l'hem narrat íntegrament a TAC12 amb la companyia de Jesús Sarmiento, Sergi Amat i l'entrenador vallenc, Jaume Bonet. Al mig del camp hem entrevistat Josep Maria Andreu: el president del Nàstic vaticina que arribaran a la xifra de 6.000 socis, que el curs començarà amb la grada oberta al 33% i que no hi haurà més incorporacions a la primera plantilla. A les acaballes Toni Seligrat ha dit que està satisfet amb el grup confeccionat.