La Diputació rebaixa el lloguer de la TAP per la manca d'activitat

La Diputació de Tarragona arriba a un acord amb l’arrendatari de la Tarraco Arena Plaça per deslliurar-lo de pagar part del lloguer del recinte mentre durin les restriccions motivades per la pandèmia.  Actualment no s’hi poden realitzar esdeveniments multitudinaris i per això l’actual gestor del recinte només pagarà el lloguer de l’espai d’oficines. L’acord ha estat aprovat de forma unànime pel plenari.

L’actual normativa aplicada arran de la pandèmia impossibilita l’ús de la Tarraco Arena Plaça per dur-hi a terme esdeveniments. De fet, fins a finals d’any no n’hi cap de programat. Per minimitzar l’impacte sobre l’empresa que gestiona el recinte propietat de la Diputació, l’Agència de Publicitat Internacional  Catalana, el plenari d’aquesta institució ha aprovat per unanimitat modificar el contracte limitant-lo només al lloguer de l’edifici auxiliar on s’ubiquen les oficines de l’empresa que gestiona la TAP, de forma que l’explotació de l’espai principal de l’edifici torna a dependre directament de la Diputació.

tap

D’altra banda, el plenari d’aquest mes de setembre a la Diputació també ha servit per redistribuir els imports de les anualitats del Pla d’Acció Municipal tenint en compte les peticions d’ajuts realitzades pels Ajuntaments. El proper exercici seran més de 30 milions els que es destinaran a aquests ajuts. Enguany ja s’han consumit 21 milions dels 85 que la Diputació preveu destinar al PAM durant aquest mandat, fins l’any 2023.