Tarragona invertirà prop d’1,5 milions d’euros a Sant Pere i Sant Pau

L’Ajuntament de Tarragona invertirà prop d’1 milió i mig d’euros al barri de Sant Pere i Sant Pau. Són diverses inversions que volen dignificar aquesta part de la ciutat. Entre les principals actuacions destaca la construcció d’un carril bici cap al centre de Tarragona, l’arrengament de la plaça Catalunya o la construcció d’un complex lúdic-esportiu.

La primera actuació és la construcció d’un complex lúdic-esportiu a l’entrada del barri per la carretera dels Pallaresos. Unes pistes esportives obertes on també s’hi permetrà celebrar activitats festives i culturals. Aquesta era una de les principals demandes de l’Associació de Veïns.

El govern assegura vol revertir la deixadesa del barri

carrer sp i sp

Un altre dels projectes de millora és la remodelació integral de la plaça Catalunya. Des del consistori creuen que amb l’arranjament d’aquest espai ajudarà a transformar en positiu tot el barri. Les obres tindran un cost de 400.000 euros.

El paquet d’inversions també preveu l’ampliació de les voreres del carrer Miquel Servet, que es transformaria en un passeig mirador, aquest és un projecte encara en redacció i falta que els veïns aportin les seves propostes.

Un carril bici unirà el Campus Sescelades i el Campus Catalunya

Entre les accions també s’inclou la construcció del carril bici de més de 2 quilòmetres que ha d’unir el barri amb el centre de la ciutat, entre el Campus Sescelades i el Campus Catalunya. Aquest projecte està a punt de sortir a licitació i té un cost de mig milió d’euros.

L’equip de govern considera important les actuacions, diuen que l’anterior govern tenia abandonada aquesta part de la ciutat. Asseguren que les inversions no són una moneda de canvi per la instal·lació d’un nou centre de culte en aquest barri perquè ja fa temps que s’hi està treballant. El paquet de mesures també preveu actuacions més petites com la millora de la senyalització i dels passos de vianants.