Ramon Franch es desvincula de la desaparició de la veïna de Pallaresos

Continua el judici per la presumpta mort de la dona de Pallaresos, Carmen Gallart. Avui ha declarat l’acusat Ramon Franch, només ha contestat les preguntes del seu advocat i del tribunal popular i ha negat estar a Pallaresos el dia que Gallart va desaparèixer.

Durant la seva declaració, l'acusat de matar la veïna de Pallaresos Carmen Gallart s'ha desvinculat de la seva desaparació. Ha explicat que el 18 de juny, dia en què la donat va desaparèixer, ell no va estar en cap moment del dia a Pallaresos i així els hi va explicar als Mossos.
L’acusat ha explicat que es va assabentar de la seva desaparició dos dies després, al 20 de juny, a través de les xarxes socials i que no en va saber res més. Franch també ha negat que oferís diners a la víctima per tancar el litigi per estafa pel qual Carme Gallart l’havia denunciat. Durant la seva declaració, també ha carregat contra els mossos que van dirigir la investigació.
Ramon Franch només ha contestat les preguntes del seu advocat i del tribunal popular. El fiscal demana per l’acusat 15 anys de presó per homicidi. Una petició que l’acusació particular eleva fins al 19, ja que creu que és un cas d’assassinat. En canvi, la defensa reclama la lliure absolució i manté que no hi ha cap prova que l’incrimini i considera que Franch és innocent.